Hvordan gjøre hjemmeheisens levetid lengre?

2022/12/02

Når vi bruker hjemmeheisen, bør vi ha en god forståelse av hvordan vi bruker den og hvordan vi tar vare på den. Dette kan effektivt forlenge levetiden til hjemmeheisen. Så hvordan forlenge levetiden til hjemmeheisen?

 

Det er avgjørende å velge et godt merke.​

 

​godt merke for hjemmeheiser, ordinær kvalitet kan være trygg, ettersalgsservicen er også veldig bra. Jo bedre kvalitet, jo mer holdbar.

 

Jo bedre kvalitet på hjemmeheisen, jo mer motstandsdyktig mot slitasje, jo lengre levetid, og jo høyere sikkerhet. Generelt sett bør vi velge en hjemmeheis av god kvalitet, som ikke bare kan redusere antall heisvedlikehold;   ​og det kan redusere vedlikeholdskostnadene.

 

Driftsmiljøet påvirker også levetiden.

 

Ståltauet og rammen til husholdningsheisen er laget av stål, og jernet er lett å ruste i fuktige omgivelser. Selv om den korrosjonsbestandige brukes, vil levetiden bli skadet. Så, hjemmeheisen har en forespørsel om regelmessig omsorg.

 

Ettervedlikehold: regelmessig inspeksjonsarbeid for hjemmeheis. Inspeksjonssyklusen for hjemmeheis er tre måneder, for å unngå heisproblemer og gi brukeren problemer med å sjekke regelmessig.